Duurzaam Ondernemen Event

Na drie succesvolle Veenendaalse edities volgt op dinsdagmiddag 20 november de eerste FoodValley editie van DOE. Dat betekent voor exposanten méér bezoekers en dus méér exposure. Heeft u een dienst of product die ondernemers helpt concrete stappen te zetten op het gebied van circulair ondernemen, dan kunt u zich NU aanmelden als exposant door te mailen naar [email protected] voor een stand tijdens DOE.
De opzet van de beurs blijft ongewijzigd: de stands staan in de zaal van De Basiliek, dus u hoeft als standhouder niets van het programma te missen. Voor en na het plenaire programma is er alle gelegenheid voor de bezoekers om de stands te bezoeken en zo inspriatie op te doen. Wacht niet te lang met het reserveren van een stand, want vol = vol. Inschrijven geschiedt op volgorde van binnenkomst, waarbij de organisatie zich het recht voorbehoudt te selecteren op diversitieit van het aanbod.
Het programma staat in grote lijnen vast en wordt de komende tijd verder ingevuld. Wel melden we vast dat onze keynote spreker dit jaar niemand minder is dan Thomas Rau. U kunt zich ook vast als bezoeker aanmelden. En zet dinsdag 20 november van 13 tot 18 uur meteen in uw agenda!