Wie is JIJ

Met trots presenteren wij JIJ, het organisatie, congres en promotiemarketing bureau dat door middel van kennis, meedenken, beleving en creativiteit, biedt wat JIJ wilt. JIJ richt zich op zowel de zakelijke als de particuliere markt.
Sinds 2009 is JIJ uitgegroeid tot hét allround organisatie- en promotiebureau in Veenendaal en omgeving. Eigenaresse Carmen van den Dikkenberg, weet door haar ruime ervaring in projectmanagement en het organiseren van kleine en grootschalige (inter)nationale evenementen, congressen en projecten, precies hoe ze een succesvol evenement voor u neer moet zetten.

Met haar creativiteit en enthousiasme weet ze ieder project tot een succes te maken. Georganiseerd en als algemeen aanspreekpunt voor opdrachtgevers, leveranciers en hostesses weet ze iedereen op scherp te zetten en het gezamenlijke doel na te streven. Met gevraagd en ongevraagd advies geeft Carmen aan wat het project volgens haar nodig heeft om te doen slagen

Per 1 januari 2017 is er een nieuwe frisse kracht toegevoegd aan het JIJ team. Als Eventmanager zal Lonneke Valk haar steentje bijdragen aan het organiseren van uw evenementen. Zo was zij eerder verantwoordelijk voor het randprogramma van de Zesdaagse Rotterdam als projectleider, organiseerde zij wielerevenementen, topsportbijeenkomsten en activiteiten voor de jeugd in haar woonplaats. Daarnaast heeft zij een marketing- communicatiefunctie vervuld binnen Topsport Brabant en heeft ze ervaring opgedaan als promotiemedewerkster.

Met haar spontane uitstraling, creativiteit en drive om succesvolle evenementen neer te zetten is zij een goede aanwinst voor JIJ. Naast hard werken en organiseren houdt deze Brabantse van gezelligheid, activiteiten ondernemen, wintersport en voetbal.

Wat JIJ een succes maakt?
Alles wat we doen en organiseren, gebeurt vanuit een enorme passie en enthousiasme voor de wereld van evenementen. Deze passie brengen wij ook over op onze klanten. JIJ vindt het belangrijk dat uw wensen worden gehoord.

Bent u nieuwsgierig geworden om onze organisatie beter te leren kennen?