Jij Organiseren
Symposium
Congressen
 1 van 1 

Congressen

Elk congres is uniek. JIJ ziet congressen als een waardevolle inspiratie- en informatiebron. JIJ Congressen verzorgt en coördineert graag de gehele of gedeeltelijke organisatie om zo je congres of andere zakelijke bijeenkomst uniek te laten zijn.

Als je eenmaal overgaat tot de organisatie van het congres staat JIJ Congressen uiteraard voor je klaar om er een unieke beleving voor je bezoekers van te maken. Als het gaat om de organisatie van congressen, symposiums of andere zakelijke bijeenkomsten, kun je er van op aan dat JIJ Congressen over de juiste kennis beschikt.
JIJ is gespecialiseerd in het organiseren van congressen, symposia, workshops en overige zakelijke bijeenkomsten. Ons congresorganisatiebureau verzorgt en coördineert de gehele of gedeeltelijke organisatie van het laten vervaardigen van websites, het versturen van (online) uitnodigingen, de deelnemersregistratie, administratie, het verzorgen van catering, de technische ondersteuning tot en met het on-site management op de dag zelf.

JIJ zou JIJ niet zijn als we ook tijdens het congres voor een ludieke beleving zorgen.