Organiseren

Er zijn zoveel aanleidingen om een evenement te organiseren. Van bedrijfsfeesten, jubilea en recepties tot kraamfeesten en bijzondere themafeesten. Aanleidingen genoeg, maar de kunst van evenementen organiseren is om er een eigen draai aan te geven die aansluit op de wensen van de klant. En zo de aanwezigen op iets bijzonders te trakteren. Bij JIJ staat de klant voorop: jouw wensen zijn voor ons leidend. Met veel creativiteit en gevoel voor je bedrijfscultuur maken wij van jouw evenement een onvergetelijke gebeurtenis.
JIJ helpt ook veel particulieren die evenementen organiseren. Heb je plannen maar weet je niet precies hoe deze te verwezenlijken? Of zie je op tegen alle voorbereiding en het werk dat daar bij komt kijken? JIJ helpt je om je evenement te verwezenlijken. Wij nemen je al het werk uit handen, zodat je onbezorgd met je gasten kunt genieten van het feest. Wij hebben ervaring met allerlei evenementen.

ZAKELIJKE EVENEMENTEN
JIJ Organiseren mag veel zakelijke klanten tot haar vaste klantenkring rekenen. Voor onze zakelijke klanten organiseren wij onder meer:

- Bedrijfsfeesten
- Bedrijfsopeningen
- Jubilea
- Recepties & borrels
- Open Dagen

UW PERSOONLIJKE EVENEMENT
Die ene, hele bijzondere dag die zo fantastisch moet worden dat je er nog lang van kunt nagenieten... Die dag willen wij graag voor je verzorgen. Want JIJ laat je dromen uitkomen. Of het nu gaat om een verjaardag, themafeest of een spectaculair kraamfeest of een bruiloft met alles er op en er aan. Of zomaar een feest, zonder specifieke gelegenheid, dat kan natuurlijk ook. Het begint altijd bij een advies aan de hand van jouw ideeën en wensen. De organisatie van je evenement kunnen we geheel of gedeeltelijk op ons nemen, het is maar net waar je voorkeur naar uitgaat. Zo kun jij genieten met familie en vrienden van het feest.

Voor zowel zakelijke als persoonlijke evenementen geldt dat we eerst bij je langskomen voor een oriënterend gesprek, waarin we samen bekijken hoe we de ideeën het beste kunnen verwezenlijken. Neem voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek contact met ons op.

Bekijk de JIJ Referenties en JIJ Impressies