Opening

De start van een nieuw bedrijf, de verhuizing naar een nieuw pand of een grote verbouwing: allemaal mooie ontwikkelingen die vragen om een feestje. Het organiseren van een opening kost echter veel tijd. Tijd die je als drukke zakenman of -vrouw wel beter kunt gebruiken. JIJ neemt je de organisatie graag uit handen en verzorgt de opening van A tot Z.

Op het moment dat het woord ‘opening’ door je heen schiet, zit je waarschijnlijk nog in de meest drukke periode. De bouw is gestart of je staat op het punt het nieuwe kantoor- of winkelpand te betrekken. Een goed moment om ook alvast na te denken over de te organiseren opening. Je medewerkers, relaties en klanten kunnen vast niet wachten om het resultaat te komen aanschouwen en je te feliciteren.

Toch wordt nadenken over de opening al gauw uitgesteld tot het laatste moment, omdat de bouw, verhuizing en inrichting om veel tijd vragen. Geen probleem, want daar heb je tenslotte specialisten voor. Fijn om te weten dat een creatief en professioneel bureau met je meedenkt en je de organisatie van de opening uit handen kan nemen.

JIJ Organiseren maakt van jouw opening een groot succes. Uiteraard altijd vanuit de visie en waarden vanuit je bedrijf.

Bekijk de JIJ Organiseren Referenties en Impressies


Bekijk de JIJ Organiseren Referenties en Impressies