Verjaardag | Feest

Elk feest is bijzonder en vraagt daarom om een unieke aanpak. Uiteindelijk zal er straks volop genoten worden, maar dat heeft nog wel wat voeten in aarde. Je wilt namelijk een onvergetelijke dag van je feest maken en daar komt ook de nodige voorbereiding en organisatie bij kijken. Hoewel een feest begint bij de voorpret, besteedt je dat toch het liefste uit. JIJ zit dagelijks met de neus in de feesten en zorgt ervoor dat je feest van begin tot einde een groot succes wordt.


Verjaardag
Vind je ook dat verjaardagen gevierd moeten worden? Of sla je je geboortedag nog geregeld over, maar pak je één keer in de zoveel jaar graag wel groot uit? Wat is er nou trouwens een mooier cadeau dan een jarige zijn of haar feest cadeau te doen en er een surprise party van te maken?

Sweet 16
Je kent het vast wel, overgewaaid vanuit Amerika: de dag dat de 16-jarige een keer compleet in de watten wordt gelegd. In Nederland is dit fenomeen inmiddels ook al lang een succes. Maar een leeftijd is ook maar een getal. Waarom geen Sweet 12, 13 of14 Elke leeftijd heeft z’n charme. En waarom zou je je verjaardag nog gewoon vieren als het ook een feest met allure “a la sweet 16” kan zijn?

Kinderfeestje
Het is elk jaar weer lastig om het voorgaande jaar te overtreffen. Soms heb je er ook helemaal geen zin in om weer iets te verzinnen. Maar je geeft je kind wel graag een origineel kinderfeestje, zo één waar je kind alleen van kan dromen. Wat een verrassing moet het straks zijn om dat uitzinnig blijverraste koppie te zien.

Welke feestje je ook te vieren hebt, in een persoonlijk gesprek luistert JIJ naar jouw specifieke wensen en voorkeuren. Vanuit onze expertise reiken we je tips aan hoe het allemaal nóg leuker kan. Het voorstel dat uit dit gesprek voortvloeit bevat zo alle ingrediënten voor het juiste verjaardagsfeest.


Bekijk de JIJ Organiseren Referenties en Impressies