JIJ Promotie

JIJ Promotie is gespecialiseerd in het verzorgen van professionele promotie voor je bedrijf, product of evenement. Daar zetten we onze beste promotiemedewerkers voor in.

Organiseer je een evenement of lanceer je een nieuw product? Dan wil je dit natuurlijk op ludieke wijze onder de aandacht brengen. Bij JIJ Promotie ben je aan het juiste adres. Onze enthousiaste en spontane promotiedames en/of –heren zijn het ‘gelegenheidsvisitekaartje’ voor je bedrijf. De persoonlijke interactie tussen de promotor en consument vormt bij ons een belangrijke voorwaarde.
Het promotieteam kan bestaan uit dames en/of heren. Uiteraard is het promotieteam gekleed in de juiste kleding, afgestemd op jouw wensen en passend bij je bedrijf.. Nadat we je wensen en voorkeuren in kaart hebben gebracht, stellen we een team voor je samen en gaan de dames en heren aan de slag..

Breed inzetbaar
Onze promotiemedewerkers zijn breed inzetbaar, zo kun je bij JIJ terecht als je een promoteam zoekt voor sampling, flyeren, productdemonstraties of begeleiding tijdens activiteiten in een winkelcentrum of een evenement. Onze promotiemedewerkers schromen niet om potentiële klanten of consumenten actief aan te spreken en weten hoe ze een product op de juiste manier aan de man brengen.
Onze representatieve hostesses staan garant voor persoonlijk contact met potentiële klanten en relaties. Op beurzen, evenementen, congressen, presentaties en tal van andere gelegenheden begroeten zij jullie bezoekers of begeleiden ze deelnemers naar een zitplaats. Onze hostesses nemen je zo allerlei taken uit handen waardoor je het maximale uit jullie evenement haalt.

Hostesses op beurzen
Hostesses kunnen een belangrijk onderdeel zijn van je marketingstrategie. Zij zorgen tijdens jullie beurs of evenement voor de benodigde aantrekkingskracht tot het product of de dienst. Klanten waarderen het als zij ontvangen worden door professionele hostesses, die het visitekaartje zijn van jullie bedrijf of merk.

Op beurzen kunnen de hostessesproductinformatie verschaffen, direct sales genereren en het publiek enthousiasmeren om je stand te bezoeken. Zij maken de beursbeleving compleet.
Wil je eigen goodiebags verspreiden? Vanuit de promotietak van JIJ ondersteunen we je graag. Wij kunnen jullie bedrijf van dienst zijn bij het bedenken, vullen, vervoeren en uitdelen van de goodiebags.

Ben je op zoek naar representatieve en gastvrije dames en/of heren voor de promotie van je bedrijf, product of evenement? Neem contact op met JIJ Promotie . Want of het nu gaat om het uitdelen van flyers of gadgets, gastvrouw, hostessen, productdemonstraties, nanny's, JIJ Promotie is het bureau dat aan jouw wensen en eisen voldoet.