Flyeren

Wil je een flyeractie starten maar weet je niet exact wat hier allemaal bij komt kijken? JIJ Promotie regelt alles voor je. Denk hierbij aan de ontwikkeling van een goed uitgedachte campagne, de algehele verzorging van het logistieke traject en de zorg voor de eventueel benodigde vergunningen. Dit laatste is van groot belang om een campagne uit te voeren, want zonder vergunning heb je geen toestemming om te flyeren.

Het team van JIJ Promotie deelt met veel plezier en enthousiasme flyers uit en we zullen er alles aan doen om je actie een succes te laten worden. Ons promotiebureau werkt secuur bij het samenstellen van een goed en geschikt promotieteam voor jouw campagne. Je kunt er dan ook vanuit gaan dat de promotiemedewerkers er altijd representatief uit zien en beschikken over uitstekende communicatieve vaardigheden. Het promotieteam komt goed beslagen ten ijs: voor de flyeractie lezen de promotiedames en –heren zich in en ontvangen ze een duidelijke briefing.

Wil je het JIJ promotieteam inschakelen voor een flyeractie? Neem dan contact op met JIJ promotie. contact op met JIJ promotie.