Wedding planner | Ceremoniemeester

Dit belooft de mooiste dag uit jullie leven te worden. En tijdens die dag wil je daar natuurlijk vooral van genieten. Het laatste wat je in elk geval wilt is de zorg of alles wel goed geregeld is tijdens deze bijzondere dag. Een organisatiebureau kan je alle stress uit handen nemen. Wel zo fijn, de bruiloft zelf vraagt al genoeg van je.

JIJ Organiseren biedt verschillende pakketten aan: we kunnen je volledig ontzorgen door alle voorbereidingen uit handen te nemen, je kunt ook besluiten slechts een deel uit te besteden. Op de grote dag zelf zijn we jullie ceremoniemeester en zorgen dat alles op rolletjes loopt en iedereen doen wat hij of zij moet doen. JIJ Organiseren heeft als doel om jullie deze dag het stralende middelpunt te laten zijn, zodat jullie kunnen genieten van alle mooie momenten samen en met de gasten.

WEDDINGPLANNER
Als wij de bruiloft geheel verzorgen, functioneren we als het ware als jullie weddingplanner. We geven advies, helpen al die moeilijke maar noodzakelijke knopen doorhakken, dragen zorg voor de totale organisatie en zijn de ceremoniemeester op jullie trouwdag. We zijn dan de hele dag aanwezig om te zorgen dat alles loopt zoals jullie dat willen.

CEREMONIEMEESTER
Organiseren jullie de dag zelf, maar willen jullie wel wat advies ontvangen? Dan kies je toch voor een ‘regisseur’ op de dag zelf die alles in goede banen leidt. JIJ is jullie ceremoniemeester en zorgt ervoor dat jullie de hoofdrol kunnen spelen in jullie eigen film.

VRIJGEZELLENFEEST
Voor de grote dag aanbreekt, is er nog een ander feest waar vooral de vrienden en vriendinnen van het bruidspaar naar uitkijken: het vrijgezellenfeest. Een dag en avond die voornamelijk draaien om nog één keer flink feesten. Vrienden of vriendinnen organiseren deze dag natuurlijk voor respectievelijk de bruidegom en de bruid. Maar wat advies kan nooit kwaad, want zie maar eens iets compleet origineels te bedenken. En originele, creatieve, te gekke ideeën: daar heeft JIJ er een heleboel van. Wij hebben hetzelfde doel als jullie: een dag, avond of weekend neerzetten om nooit te vergeten.

Bekijk de JIJ Organiseren Referenties en Impressies