Themafeest | Feest

Iets te vieren hebben is leuk. Het koppelen aan een bepaald thema kan nog leuker zijn. Dat kan nog knap lastig zijn, dus daarom denkt JIJ met je mee over het thema. En over de uitnodiging, locatie, dress code, drank en hapjes natuurlijk. Alles kunnen we afstemmen op het hoofdthema. Jouw wensen vormen daarbij de rode draad, dat spreekt vanzelf.

Thuis feesten
Als je het feest graag thuis wilt geven, kijken we met je mee welke ruimte of ruimtes zich hiervoor lenen. We denken altijd een beetje out of the box, zodat je verrast zult zijn door onze ideeën. JIJ is van mening dat heel veel mogelijk is, ’kan niet’ zul je ons dus niet snel horen zeggen.

Feest op locatie
Liever een feest op locatie geven? Schakel ons al in het beginproces in, zodat we met je kunnen meedenken over locaties die passen bij je wensen, je karakter en de genodigden.
Niets is ons te gek, dus wij staan elk moment voor je klaar om dingen te regelen en aan te passen, waar nodig. Dat doen we tijdens de voorbereidingsfase, maar ook als het feest plaatsvindt. JIJ is in feite je feestplanner en ceremoniemeester tegelijk.

Bekijk de JIJ Organiseren Referenties en Impressies