Wie is JIJ

JIJ, het organisatie, congres en promotiemarketing bureau dat door middel van kennis, meedenken, beleving en creativiteit, biedt wat JIJ wilt. JIJ richt zich op zowel de zakelijke als de particuliere markt.
Sinds 2009 is JIJ uitgegroeid tot hét allround organisatie- en promotiebureau in Veenendaal en omgeving. Eigenaresse Carmen van den Dikkenberg, weet door haar ruime ervaring in projectmanagement en het organiseren van kleine en grootschalige (inter)nationale evenementen, congressen en projecten, precies hoe ze een succesvol evenement voor u neer moet zetten.

Met haar creativiteit en enthousiasme weet ze ieder project tot een succes te maken. Georganiseerd en als algemeen aanspreekpunt voor opdrachtgevers, leveranciers en hostesses weet ze iedereen op scherp te zetten en het gezamenlijke doel na te streven. Met gevraagd en ongevraagd advies geeft Carmen aan wat het project volgens haar nodig heeft om te doen slagen

Wat JIJ een succes maakt?
Alles wat we doen en organiseren, gebeurt vanuit een enorme passie en enthousiasme voor de wereld van evenementen. Deze passie brengen wij ook over op onze klanten. JIJ vindt het belangrijk dat uw wensen worden gehoord.

Bent u nieuwsgierig geworden om onze organisatie beter te leren kennen?