Referenties

Heideoptocht 2018 | Warmtebedrijf Ede

Na de samenwerking met Warmtebedrijf Ede in 2017 voor de Heideoptocht, mocht JIJ ook voor de editie van 2018 aan de slag voor het bedrijf in groene warmte uit Ede. Dit jaar was het thema voor de Heideoptocht ‘Goes Wild’. Waar we vorig jaar als een beetje de connectie hadden gelegd tussen het thema en waar het bedrijf voor staat, zijn we dit jaar een stapje verder gegaan in het bedenken van het concept.

Warmtebedrijf Ede verzorgt via het duurzaamste warmtenet van Nederland groene warmte in Ede. Meer dan 15.000 woningequivalenten zijn inmiddels aangesloten op groene warmte. Om de connectie te maken tussen het thema ‘Goes Wild’ en het duurzame bedrijf, zijn we uiteindelijk uitgekomen op een concept waarbij we de mensen niet alleen wilden entertainen maar ook bewust te maken van de opwarming van de aarde.

Dit resulteerde in een gaaf elektrisch voertuig geheel gedecoreerd in Noordpoolstijl, compleet met ijsberen, ijspegels, pinguïns en poolvosjes. Daarnaast verzorgden we 3.000 gadgets om uit te delen aan het publiek. Deze duurzame Sprout Potloden bevatten zaadjes om vergeet-me-nietjes te planten. Om het af te maken liep ons promotieteam – verkleed als ijsberen – mee in de Heideoptocht en maakten zij er een enorm leuk feestje van!

Met enorm veel enthousiasme hebben wij gewerkt aan het bedenken en uitvoeren van het gehele concept. Wij zijn dan ook blij met het eindresultaat van zaterdag 18 augustus. Was u aanwezig langs de route van de Heideoptocht? Laat ons weten wat u ervan vond.