Congres organiseren Veenendaal

U wilt een congres organiseren in Veenendaal of daarbuiten en zoekt een deskundig bedrijf dat u kan helpen met de planning en de organisatie. Organisatiebureau JIJ is uw ideale partner om een congres te organiseren, omdat dit bureau is opgezet door mensen die heel veel ervaring hebben met de organisatie van congressen en andere zakelijke evenementen. Zij hebben voor de meest uiteenlopende bedrijven en instellingen congressen georganiseerd, van groot tot klein, en kennen deze markt van haver tot gort. Zij beschikken over heel veel kennis van zaken, maar zijn ook creatief en denken graag met u mee over de aanpak van uw congres. Kennismaken? Kijk alvast eens op http://www.jijorganiseren.nl/nieuws.asp?nid=17.

Geslaagd congres organiseren
Een geslaagd congres organiseren in Veenendaal en omstreken is niet iets wat je zo even doet. Het vergt een zorgvuldige voorbereiding en de co÷rdinatie van verschillende zaken zoals uitnodigingen, deelnemersregistratie, locatie, catering, sprekers en gastvrouwen. Heeft u hier geen ervaring mee, dan kan het u een hoop tijd en stress schelen als u de organisatie van uw congres in handen geeft van een ervaren bureau. JIJ kan de voorbereiding van uw congres geheel of gedeeltelijk voor haar rekening nemen en desgewenst ook het on-stie management op de dag zelf. Meer weten? Kijk op http://www.jijorganiseren.nl/zakelijk.asp?zid=22.

Zo kunnen wij uw congres organiseren
Als wij een congres organiseren in Veenendaal of daarbuiten proberen wij er altijd iets bijzonders van te maken. Het gaat bij een congres natuurlijk in de eerste plaats om de inhoud, maar het is vaak ook de aankleding die ervoor zorgt dat de deelnemers het congres als geslaagd ervaren. En daarvoor haalt u met JIJ de ideale partner in huis! Meer informatie over onze zakelijke diensten vindt u op http://www.jijorganiseren.nl/zakelijk.asp.

Congres organiseren in Veenendaal en omgeving? Het bureau dat alles voor u regelt is:

JIJ Organiseren
Kerkewijk 55
3901 EC Veenendaal
E [email protected]
T 0318 - 508 855
F 0318 - 501 907