Organisatiebureau Veenendaal

Veel tevreden klanten weten het al: JIJ Organiseren is hét organisatiebureau voor Veenendaal en omgeving en ijzersterk in originele bedrijfsfeesten, jubilea, evenementen en congressen. JIJ is opgezet door twee zeer ervaren organisatoren die hun sporen hebben verdiend in de wereld van zakelijke evenementen en nu hun eigen organisatieburo runnen. Kernwoorden van dit organisatiebureau zijn kennis, meedenken, beleving en creativiteit. Om het even of u een zakelijke of particuliere klant bent, JIJ is het organisatiebureau waar uw evenement in goede handen is. Meer weten over JIJ? Kijk op http://www.jijorganiseren.nl/.

Organisatiebureau voor uw bedrijf
U zoekt voor een bedrijfsevenement een organisatiebureau in Veenendaal en omgeving. JIJ heeft ervaring met het organiseren van de meest uiteenlopende activiteiten, van een bedrijfsopening tot een jubileum en van een congres tot een personeelsfeest. Uitgangspunt zijn natuurlijk uw wensen en uw bedrijfscultuur; als organisatieburo geven wij hier vervolgens op creatieve wijze invulling aan. Op basis van een gesprek maken wij een passend voorstel en gaat u hiermee akkoord, dan nemen wij u als organisatiebureau desgewenst de totale organisatie uit handen. Meer informatie over zakelijke activiteiten vindt u op http://www.jijorganiseren.nl/zakelijk.asp?pagina=1.

Organisatiebureau voor particulieren
Je wilt een spetterend feest, een droombruiloft of een gezellige verjaardag organiseren? Als organisatieburo voor Veenendaal en omstreken kunnen wij je helpen om er een doorslaand succes van te maken. Samen de organisatie doen of deze geheel in onze handen geven, je zegt het maar. Wedding planner, gastvrouw of ceremoniemeester nodig? Geen probleem! Om een idee te krijgen van de mogelijkheden kijk je op http://www.jijorganiseren.nl/particulier.asp.

Voor een organisatiebureau in Veenendaal en omgeving dat met u meedenkt belt u naar:

JIJ Organiseren
Kerkewijk 55
3901 EC Veenendaal
E [email protected]
T 0318 - 508 855
F 0318 - 501 907