Evenementenbureau Veenendaal

Voor de meest uiteenlopende evenementen kunt u terecht bij JIJ, het evenementenbureau voor Veenendaal en omstreken. Wij werken zowel voor bedrijven als particulieren en kunnen u helpen om uw evenementen tot een geweldig succes te maken. Wij organiseren al vele jaren met groot succes evenementen variŽrend van verjaardagen en bruiloften tot bedrijfsuitjes en congressen. Met onze opleiding en ervaring in de congres- en evenementenwereld kunnen wij net zo goed een klein en intiem feestje organiseren als een grootschalig meerdaags evenement. Meer informatie over ons vindt u op http://www.jijorganiseren.nl/nieuws.asp?nid=17.

Zakelijke evenementen
Als evenementenburo voor Veenendaal en omgeving hebben wij vele zakelijke klanten. Om u een idee te geven van de evenementen die wij verzorgen:
- Bedrijfsuitjes
- Congressen
- Bedrijfsopeningen
- Jubilea
- Recepties & borrels
Voor ons als evenementenbureau staat de klant voorop: uw wensen zijn voor ons leidend. Met veel creativiteit en gevoel voor uw bedrijfscultuur maken wij van uw evenement een onvergetelijke gebeurtenis! Kijk voor zakelijke referenties op http://www.jijorganiseren.nl/referenties.asp.

Uw persoonlijk evenement
Die ene, heel bijzondere dag waar je nog lang van wilt kunnen nagenieten... als evenementenbureau voor Veenendaal en omstreken kunnen we jouw dromen laten uitkomen. Op verzoek komen we langs voor een oriŽnterend gesprek waarin we samen bekijken hoe we jou ideeŽn kunnen verwezenlijken. We geven je graag advies en nemen desgevraagd de organisatie van je evenement op ons, zodat jij met je vrienden en of familie er zelf vooral van kunt genieten. Je kunt ons evenementenburo voor praktisch alle soorten evenementen inschakelen. Kijk voor meer ideeŽn op http://www.jijorganiseren.nl/particulier.asp?pid=7&lid=.

Het evenementenbureau in Veenendaal en omgeving wat uw evenement tot een groot succes maakt, bereikt u via:

JIJ Organiseren
Kerkewijk 55
3901 EC Veenendaal
E [email protected]
T 0318 - 508 855
F 0318 - 501 907