Jubileum vieren Veenendaal

Een jubileum is een prima aanleiding voor een feestje. Wilt u ook op een leuke en originele manier een jubileum vieren in Veenendaal en omstreken? Ga dan eens in gesprek met organisatiebureau JIJ. Wij hebben veel ervaring met dit soort gelegenheden en kunnen u helpen om er een doorslaand succes van te maken. Of het nu gaat om het jubileum vieren van uw bedrijf of van een individuele medewerker, we kunnen overal een gepaste invulling aan geven. Uiteraard kijken we in de eerste plaats naar uw wensen en hoe we die kunnen vertalen in een voor iedereen aantrekkelijk jubileumfeest. Als u meer wilt weten over onze aanpak, kijk dan op http://www.jijorganiseren.nl/zakelijk.asp?detail=on&zid=9.

Jubileum vieren met uw bedrijf
Het tien-, vijfentwintig- of vijftigjarig bestaan van uw bedrijf laat u natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan. Het is een gelegenheid om uw medewerkers maar ook leveranciers en goede klanten in het zonnetje te zetten. En en passant een beetje reclame te maken voor uw bedrijf... Gaat u uw jubileum vieren in Veenendaal en omgeving, dan kunt u eventueel de totale organisatie aan JIJ uitbesteden, van vergunningen en inrichting tot catering en muziek en nog veel meer. Op die manier kunt u vooral ook zelf genieten van uw jubileumfeest. Voor een referentie van een tevreden klant kijkt u op http://www.jijorganiseren.nl/referenties.asp?rid=25.

Individueel jubileum vieren
Een feestje voor een medewerker die vijfentwintig jaar in dienst is, vier je natuurlijk anders dan een bedrijfsjubileum. Wil je dit soort jubileum vieren, dan kijk je in de eerste plaats naar wat de medewerker zelf graag wil. JIJ heeft ook ervaring met dit soort jubileum vieren in Veenendaal en omgeving en heeft prima ideeŽn voor een meer intiem soort jubileum. Als u wilt weten wie u in huis haalt met JIJ, kijk dan op http://www.jijorganiseren.nl/nieuws.asp?nid=17.

Wilt u met uw bedrijf een gedenkwaardig jubileum vieren in Veenendaal en omgeving, dan zit u geheid goed bij:

JIJ Organiseren
Kerkewijk 55
3901 EC Veenendaal
E [email protected]
T 0318 - 508 855
F 0318 - 501 907