Referenties

Jubileum | Logena Automotive B.V.

Op vrijdag 4 maart vond de aftrap van het 10 jarig bestaan van Logena plaats.

Van het magazijn is een ongelooflijk mooie feestruimte gemaakt. Aan alle details is gedacht.

Vanaf 15:00 uur werden alle relaties en werknemers op de loper hartelijk ontvangen door de hostess van JIJ. Een mooie truck als demonstratie model stond bij de entree. De gasten werden begeleidt naar het geweldig mooie omgetoverde magazijn en werd daar een welkomstdrankje aangereikt.

Na een geweldig buffet/diner en een welkomstwoord met presentatie door de directeur barste het feest los!
Een fantastische band wist met maar liefst 8 leden, er een waar spektakel van te maken.

Zaterdag 5 maart vond de opendag plaats voor alle geintresseerden, kennissen, vrienden en familie. Aan de kinderen was ook gedacht. Een ballonnenwedstrijd, springkussen, clowns, schminken etc...

REFERENTIE LOGENA:
“Bij JIJ organiseren kun je organisatie op maat krijgen. Vooraf hebben we de inbreng van JIJ bepaald en het liep dan ook op rolletjes. Van hulp bij vergunningen tot en met supervisie bij de afbouw van de feestruimte, aan alles is gedacht. De inbreng, het initiatief en de creativiteit van de meiden van JIJ hebben wij als erg prettig ervaren. Ook de fotograaf, catering en decoratiemensen die we op aanraden van JIJ hebben ingehuurd, hebben grote kwaliteit geleverd. Op deze manier hebben we zelf van het jubileum kunnen genieten zonder ons druk te maken over de organisatie. We kijken dan ook terug op een geslaagd jubileum!”