Congresbureau Veenendaal

U wilt een congres organiseren en doet bij voorkeur zaken met een ervaren congresburo in Veenendaal en omgeving? Dan is organisatiebureau JIJ uw ideale partner. De oprichters van dit congresbureau hebben een schat aan ervaring opgedaan in de congreswereld en kennen de zakelijke markt van binnenuit. Zij weten wat erbij komt kijken om van uw congres een perfect lopend evenement te maken. Behalve dat JIJ u veel werk uit handen kan nemen, kunnen zij met hun creativiteit en originele aanpak er ook voor zorgen dat u zich met uw congres kunt onderscheiden als bedrijf of instelling. Wilt u meer weten over onze achtergrond, kijk dan op http://www.jijorganiseren.nl/nieuws.asp?nid=17.

Toegewijd congresbureau
Wij zetten onze ervaring als congresbureau voor Veenendaal en omgeving graag in om bedrijven te assisteren bij de organisatie van een geslaagd congres. Uitgangspunt voor onze aanpak is dat een congres een waardevolle bron van informatie Ún inspiratie hoort te zijn. Dat betekent dat JIJ als congresburo graag met u om tafel gaan om te horen wat uw doelen en wensen zijn en dit te vertalen naar een geheel op maat gesneden aanpak. Al naar behoefte zal JIJ u assisteren bij delen van of de totale organisatie van uw congres. Nadere informatie over onze aanpak van congressen vindt u op http://www.jijorganiseren.nl/zakelijk.asp?detail=on&zid=22.

Veelzijdig congresbureau
Als congresbureau voor Veenendaal en omgeving zijn wij van vele markten thuis. Wilt u uw congres omlijsten met een ludiek avondprogramma of ladies program? U kunt erop rekenen dat JIJ met een originele vondst komt die uw gasten zullen waarderen. Maar ook voor andere activiteiten kunt u een beroep op ons congresbureau doen: bedrijfsuitjes, jubilea, open dagen, promoties en nog veel meer. Kijk op http://www.jijorganiseren.nl/zakelijk.asp.

Het congresbureau voor Veenendaal en omgeving voor uw perfecte congres is:

JIJ Organiseren
Kerkewijk 55
3901 EC Veenendaal
E [email protected]
T 0318 - 508 855
F 0318 - 501 907