Opening organiseren Veenendaal

U wilt voor uw bedrijf, instelling of winkel een opening organiseren in Veenendaal of omgeving? Dan moet u zeker eens gaan praten met organisatiebureau JIJ. Wij helpen vele zakelijke klanten om van hun bedrijfsopening een feestelijke aangelegenheid te maken die tegelijk zorgt voor veel publiciteit en aandacht in de omgeving. Zo wordt een bedrijfsopening niet alleen een feestelijke aangelegenheid voor u en uw medewerkers, maar ook een niet te onderschatten marketinginstrument waarmee u veel potentiŽle klanten kunt bereiken. Weilt u meer weten over hoe wij een opening organiseren, kijk dan vast eens op http://www.jijorganiseren.nl/zakelijk.asp?detail=on&zid=8.

Wat betekent opening organiseren
U betrekt een nieuw bedrijfspand of opent een nieuwe vestiging en wilt dit op feestelijke wijze vieren. Gaat u een opening organiseren in Veenendaal of omgeving, dan is het zinvol om u af te vragen wat het doel is. Wilt u met de opening alleen een feestje vieren met personeel en genodigden, of wilt u van de gelegenheid gebruik maken om ook een breder publiek te attenderen op deze gebeurtenis? Zeker als het om een winkel gaat is het belangrijk om veel publiciteit te genereren. JIJ heeft de kennis en ervaring om u op dit gebied deskundig te adviseren. Voor een voorbeeld van een opening kijkt u op http://www.jijorganiseren.nl/referenties.asp?rid=33.

Opening organiseren en meer
Het kan aantrekkelijk zijn, als u een opening gaat organiseren in Veenendaal en omgeving, om er meteen een promotie activiteit aan te koppelen. JIJ Promotie is gespecialiseerd in professionele promoties en heeft hiervoor specifiek opgeleide promodames en -heren beschikbaar. Ook bij de prodcutie van promotiematerialen kunnen wij u ondersteunen. Meer informatie vindt u op http://www.jijorganiseren.nl/zakelijk.asp?detail=on&zid=24.

Een daverende opening organiseren in Veenendaal en omgeving? Neem dan contact op met:

JIJ Organiseren
Kerkewijk 55
3901 EC Veenendaal
E [email protected]
T 0318 - 508 855
F 0318 - 501 907