Promotiebureau Veenendaal

U bent voor uw promotieactiviteiten op zoek naar een professioneel promotiebureau in Veenendaal en omgeving? Steek dan eens uw licht op bij JIJ Promotie; wij zijn gespecialiseerd in het leveren van professionele promotie medewerkers voor bedrijven, producten en evenementen. Onze promotieteams bestaan uit zorgvuldig geselecteerde dames en heren die passende kleding dragen en breed inzetbaar zijn, bijvoorbeeld voor:
- Sampling
- Flyeren
- Productdemonstraties
- Hostessen

Dit is nog maar een klein deel van wat wij voor u kunnen doen. Kijkt u voor meer informatie op http://www.jijpromotie.nl/.

Promotiebureau denkt met u mee
Als ervaren promotieburo voor Veenendaal en omgeving zijn wij van alle markten thuis. Wij weten precies welke vorm van promotie wij moeten inzetten om uw acties tot een succes te maken. Het inzetten van hostessen kan een belangrijk onderdeel zijn van uw marketingstrategie, omdat veel mensen prijs stellen op persoonlijk contact. Onze hostessen staan garant voor optimale interactie met potentiŽle klanten en relaties op beurzen, congressen en tal van andere gelegenheden. Als promotiebureau kunnen wij u ook ondersteunen bij het bedenken, vullen en verspreiden van promotieartikelen zoals goodiebags, gadgets en flyers.

Meer dan een promotiebureau
JIJ is een doorgewinterd promotiebureau voor Veenendaal en omgeving, maar wij kunnen nog veel meer. U wilt bij ons hostessen inhuren voor promotie acties tijdens een congres? Prima, maar wist u dat wij ook het gehele congres voor u kunnen organiseren? Net als beurzen, bedrijfsopeningen, feesten en recepties. JIJ heeft de ervaring om van uw evenement een geheid succes te maken. Kijk voor meer informatie over onze diensten op http://www.jijorganiseren.nl/zakelijk.asp.

Het professionele en inventieve promotiebureau voor Veenendaal en omgeving is:

JIJ Organiseren
Kerkewijk 55
3901 EC Veenendaal
E [email protected]
T 0318 - 508 855
F 0318 - 501 907