Evenementen organiseren Veenendaal

U wilt evenementen organiseren in Veenendaal en omstreken en u zoekt professionele hulp? Ga dan eens praten met organisatiebureau JIJ, inmiddels een begrip in de wereld van evenementen, congressen en andere activiteiten. Wij kunnen u adviseren over de aanpak van uw evenementen en als u dat wilt ook de gehele organisatie van A tot Z op ons nemen. JIJ is opgezet door twee partners die een lange staat van dienst hebben als het gaat om evenementen organiseren en geven op een creatieve en originele manier invulling aan uw evenementen. Meer weten over onze achtergrond? Kijk dan eens op http://www.jijorganiseren.nl/nieuws.asp?nid=17.

Perfect evenement organiseren
U zou verbaasd staan als u wist hoeveel bedrijven elke week evenementen organiseren in Veenendaal en omgeving. Dat varieert van de telkens terugkerende Kerstfeesten en nieuwjaarsborrels tot jubilea en bedrijfsuitjes, van promotiefeesten tot congressen en bedrijfsopeningen. Aanleidingen zijn er genoeg, maar de kunst bij evenementen organiseren is om er uw eigen draai aan te geven en de deelnemers op iets bijzonders te onthalen. Daar komt JIJ goed bij van pas, want het is onze specialiteit om uw wensen te vertalen naar een bijzonder concept en een uitvoering waar iedereen plezier van heeft. Meer over onze aanpak vindt u op http://www.jijorganiseren.nl/zakelijk.asp.

Op maat evenementen organiseren
JIJ helpt ook veel particulieren die evenementen organiseren in Veenendaal en omstreken. Heb je plannen maar weet het niet precies hoe je die moet verwezenlijken, of zie je op tegen het vele werk, dan kan JIJ je helpen om je evenementen te verwezenlijken en je en passant een hoop werk uit handen nemen. Wij hebben ervaring met allerlei eveneme nten, kijk daarvoor op http://www.jijorganiseren.nl/referenties.asp.

Hulp nodig bij evenementen organiseren in Veenendaal en omgeving? Goede ideeŽn en praktische ondersteuning krijgt u bij:

JIJ Organiseren
Kerkewijk 55
3901 EC Veenendaal
E [email protected]
T 0318 - 508 855
F 0318 - 501 907