Feest organiseren Veenendaal

U wilt een memorabel feest organiseren in Veenendaal of daarbuiten en u zoekt een bedrijf dat u kan helpen om hier een daverend succes van te maken? Dan zit u goed bij organisatiebureau JIJ. Wij kruipen graag in de huid van uw bedrijf om erachter te komen wat voor feest het beste bij uw bedrijfscultuur past. Of het nu gaat om alleen een advies of dat u graag de gehele organisatie aan ons wilt uitbesteden, met deze aanpak kunt u er zeker van zijn dat uw feest zal slagen. JIJ is expert in het uitdenken en organiseren van originele, verrassende en veelzijdige feesten en kan ook voor u een passend idee uitwerken. Meer informatie over JIJ ziet u op http://www.jijorganiseren.nl/nieuws.asp?nid=17.

Feest organiseren voor uw bedrijf
De aanleiding om een feest te organiseren in Veenendaal en omgeving kan heel verschillend zijn en dus ook de invulling ervan. Een jubileum van uw bedrijf of een medewerker, een promotie, een nieuwjaarsreceptie, de opening van een nieuw pand... iedere gelegenheid vraagt om een eigen aanpak. Een feest organiseren is geen sinecure, zeker als u naast medewerkers ook relatie wilt uitnodigen en entertainen. JIJ heeft veel ervaring met allerlei soorten bedrijfsfeesten en neemt u graag een hoop werk uit handen. Kijk voor voorbeelden van zakelijk feesten op http://www.jijorganiseren.nl/zakelijk.asp.

Particulier feest organiseren
Je wilt een geweldig feest organiseren in Veenendaal en omgeving en bent al een hele tijd bezig met de planning. Gastenlijsten, uitnodigingen, locatie zoeken... het kost veel tijd en levert de nodige hoofdbrekens op. Waarom niet JIJ inschakelen en op een ontspannen manier naar de grote dag toeleven? Naast creatieve ideeŽn voor je feest kunnen we je ook helpen met alle praktische details. Om een idee te krijgen kijk je alvast op http://www.jijorganiseren.nl/particulier.asp.

Bedrijven en particulieren die een feest willen organiseren in Veenendaal en omgeving kunnen voor ondersteuning terecht bij:

JIJ Organiseren
Kerkewijk 55
3901 EC Veenendaal
E [email protected]
T 0318 - 508 855
F 0318 - 501 907