Referenties

Eindejaarsfeest | Robin Energie

Ergens eind november 2016 bedachten we bij Robin dat het tof zou zijn als we een spetterend eindejaarsfeest gingen organiseren. En ja dat zou toch voor 31-12-16 moeten gebeuren, hoe ga je dat doen en wie moet het doen waren de eerste vragen die in mij opkwamen. Toen bedacht ik me wacht eens even! Carmen en JIJ Organiseren kan dit natuurlijk voor ons doen.

Begin december zijn we in gesprek gegaan en heb ik mijn wensen uitgesproken aan JIJ. Die waren als volgt;
• Het moet een feest zijn dat nog jaren in het hoofd van de mensen blijft hangen
• Het moet de introductie zijn van ons nieuwe pand waar we in 2017 heen verhuizen
• Het moet dit jaar gebeuren en jaarlijks terugkeren vanaf nu

JIJ kwam vervolgens terug met opties en mogelijkheden, gezamenlijk hebben we keuzes gemaakt en de mogelijkheden die men bood waren echt TOP! JIJ heeft verder alles uit handen genomen en ik heb alleen budget keuzes moeten maken.

JIJ bedacht een puzzel als uitnodiging en mijn mensen sloegen direct aan het puzzelen, erg leuk. De avond zelf was spetterend en geweldig, iedereen spreekt er nog over en kijkt al uit naar volgend jaar. Hetgeen weer een uitdaging zal zijn voor mij en JIJ omdat het feest echt VET was. We zijn begonnen met champagne ontvangst, een rondleiding, daarna een 3 gangen diner MET STAND UP COMEDIAN en als afsluiter een VET dansfeestje met LED danseres en een uitstekende DJ! Een foto booth en fotograaf maakten het feest compleet. De borrelfabriek deed de catering en die was uitmuntend, bij afloop kreeg men nog een afscheidscadeau mee en de avond was ten einde….

Al met al dikke complimenten aan JIJ, onbezorgd alles uit handen kunnen geven en niks aan te merken op de avond. Alles verliep soepel en strak georganiseerd. JIJ enorm bedankt voor het organiseren en de opdracht voor volgend jaar hebben jullie al binnen!

Ronald Ruskauff
Directeur/eigenaar Robin Energie BV