Referenties

Personeelsevenement | Vincere Groep

Flexibel, inlevend en actiegericht

Op woensdag 1 februari hebben wij voor al ons personeel een evenement georganiseerd. Zes bedrijven verspreid over Nederland, werkend onder één vlag, en bijna 300 medewerkers. Het evenement bestond uit twee delen: (1) een bedrijfspresentatie in de Basiliek en (2) een borrel & buffet in Residence Rhenen.

We hebben alleen maar positieve reacties gehoord binnen de groep. Met name over het programma, de voorbereiding en de kwaliteit van organiseren. Op dat laatste punt gaan er veel credits naar JIJ organiseren. Wij hebben Carmen en haar team ervaren als zeer flexibel, betrouwbaar en goed in meedenken met ons.

JIJ heeft ons compleet ontzorgd vanaf het eerste idee ‘wij willen een leuk evenement om al ons personeel bij elkaar te brengen’ tot en met afbouwen nadat de laatste gasten vertrokken waren. De samenwerking met Basiliek en Residence waren eveneens super.

Enkele voorbeelden van wat JIJ ons uit handen heeft genomen:

De contacten met de twee locaties;
Opstellen van een draaiboek;
De logistiek
Het regelen van fotograaf, muzikant en entertainment;
De financiële stromen

Een goede vraag in dit geval zou kunnen zijn: ‘in welke mate zou je een vriend of collega aanraden om JIJ in te schakelen voor je evenement’?

Mijn antwoord zou zijn een 9!

Nogmaals bedankt!

Christiaan van Hardeveld
Directie Vincere Groep