Referenties

Bedrijfsfeest | Jubileum | Orlaco

Medio 2010 nam ORLACO intrek in het nieuwbouw gedeelte van hun pand waardoor het hele bedrijf niet langer op twee locaties is gesitueerd. Opvolgend werd er een tweedaags evenement georganiseerd voor zakelijke relaties, werknemers en geïnteresseerden om onder andere dit heuglijke feit te vieren.

In samenwerking met ORLACO heeft JIJ het concept voor de Open Dagen en de Feestelijke afsluiting ontwikkelt en de totaalorganisatie verzorgd. Een zeer prettige samenwerking met een feestelijk en succesvol eindresultaat.

Wat
Een tweedaags evenement. Eén dag geheel in het teken van een Open Dag voor
zakelijke relaties en een feest voor de zakelijke relaties samen met de werknemers. De tweede dag een aangeklede Open Dag voor omwonenden en geïnteresseerden en in de avond een diner en feest voor familie, vrienden en kennissen.

Thema
Modern sfeervol in de kleuren rood, wit en zilver in de diner- en feestruimte. Catering had als thema oriëntaals lekkernijen en diner.

Concept
Twee feestelijke open dagen voor zakelijke relatie, werknemers, familie en vrienden.
Twee dagen die verschillend van elkaar moesten zijn, mede door de diversiteit van de gasten en het programma, maar wel op dezelfde locatie moesten plaatsvinden. Locatie het gehele pand voor rondleidingen en voor het diner en het feest de productieruimte in het nieuwe gedeelte van het pand te Barneveld. Rekening houdend op dag 1 met internationale en nationale gasten, hotel, logistiek, rondleidingen, open dag, borrel, diner, entertainment, sfeervolle aankleding, diner- en feestruimte in één. Rekening houdend op dag 2 met omwonenden en geïnteresseerden, logistiek, rondleidingen, open dag, drankje en gebak, entertainment. In de avond familie, vrienden, kennissen, entertainment, diner, dinerruimte afzonderlijk van feestruimte.

Aantal gasten
300 gasten Open Dag en feestavond voor zakelijke relaties en werknemers
500 gasten Open Dag omwonenden en geïnteresseerden
90 gasten feestavond familie en vrienden

Locatie
Kantoorpand en productieruimte van ORLACO te Barneveld

Entertainment
Dag 1: DJ, Boom Chicago.
Dag 2: Tijdens de Open Dag voor omwonenden en geïnteresseerden een clown voor
de kinderen.
Dag 2: Tijdens het diner en het feest; VIP ontvangst door acteurs, DJ en een optreden van Big Black and Beautiful.

Catering
Na een aantal proeverijen heeft de opdrachtgever gekozen voor cateraar La Vie. Hun voorstel en smaakbeleving sloot perfect aan op de wensen van de klant; mooi eten met een vernieuwd en Oriëntaals tintje. De eerste dag bonbons bij de koffie met het logo van ORLACO en heerlijke happen tijdens de borrel. Een walking diner en heerlijke happen tijdens het feest. De tweede dag petiti fours met het logo van ORLACO tijdens de Open Dag. ’s Avonds werden de gasten ontvangen met een heerlijk glas aardbeien bubbels, 3-gangen diner en prachtige happen.

Styling
Entree aangekleed met zwarte loper en laurierbomen. In de ontvangstruimte een garderobe met ontvangstbalie en een prachtig bloemstuk. De diner- en feestruimte voorzien van modern sfeervol meubilair in de kleurstelling wit, rood, zilver. Sta- en zitmogelijkheden, lounge, bloemstukken en sfeer. Transformeren ruimte op zaterdag, een aparte intieme dinerruimte met ronde tafels en de feestruimte sta- en zitmogelijkheden, lounge, verlichte dansvloer, bloemstukken en sfeer.

"JIJ kijkt terug op een zeer plezierige en succesvolle samenwerking samen met Orlaco"

Website: www.orlaco.nl