Start Up meets Experience

Samen met BedrijvenKring Veenendaal organiseert JIJ op maandag 2 maart a.s. een bijzondere bijeenkomst. Verrassend, interactief, spraakmakend en leerzaam. We gaan kennismaken en kennis uitwisselen.

Het thema: Start Up meets Experience.
Of, in goed Nederlands, hoe kunnen jonge en ervaren ondernemers van elkaar wijzer worden?

We zoeken dus nadrukkelijk een evenwichtige mix van
- ondernemers die hun sporen al verdiend hebben in het zakenleven met
- jonge ondernemers: zij die jonger zijn dan 40 jaar en/of minder dan 5 jaar geleden hun bedrijf gestart zijn.
Het doel: profiteren van elkaars kennis, nieuwe inzichten krijgen, frisse ideeën opdoen, valkuilen vermijden, netwerk vergroten en… kansen zien!

KANS 1: het is veel meer dan ‘een beetje netwerken’: we gaan op een andere manier kennismaken met elkaar.
KANS 2: Die kennismaking wordt begeleid.
KANS 3: Hoe zet een jonge ondernemer nieuwe middelen in (denk aan Social Media of Apps)? En welke adviezen op het gebied van bijvoorbeeld personeelsbeleid, huisvesting of financiering kan een ervaren ondernemer geven?
KANS 4: Stel de vraag die je niet eerder durfde te stellen! Iedereen mag anoniem een vraag inleveren, met de kans dat deze nu eindelijk beantwoord wordt…..
KANS 5: Iedereen krijgt in kleine groepjes 60 seconden de tijd zich te presenteren: wie bent u, wat doet u en waarom doet u dat? En… wat is uw zoekvraag en waar kunt u op uw beurt andere ondernemers mee helpen? Zorg dus voor een krachtige pitch!
KANS 6: Na de pitches is er mogelijkheid voor verdieping: het verder kennismaken met iemand die u interessant vindt! Wellicht leidt dit tot nieuwe kansen/new business en in ieder geval vergroot u zo uw netwerk.

Deze meeting wordt (be)geleid door Gerrit Bulten van Burst Video (Experience) en Jelle Ganzeveld van MarketSpring (Start Up).

Programma 2 maart 2015
U bent vanaf 16.30 uur welkom in de Cultuurfabriek aan het Kees Stipplein (parkeergarages Arie van Hensbergen of Tricotage). U gaat tijdens de ontvangst de aanwezigen op een nieuwe, ontspannen manier leren kennen. Om 17 uur start het programma met welkom en uitleg. Vanaf 17.15 uur mag iedereen in groepjes van 6 personen (3 Start Ups en 3 ervaren ondernemers) in 60 seconden een pitch verzorgen. Er is rond 18 uur een korte pauze met een hapje eten en daarna verzorgen onze dagvoorzitters een presentatie. Nu worden ook ‘De vragen die u nooit durfde te stellen’ behandeld. En om 18.30 uur start het laatste onderdeel: napraten en netwerken.

AANMELDEN
1. Om een evenwichtige verdeling te krijgen op 2 maart, is het de bedoeling dat u in tweetallen komt: een ervaren én een jonge ondernemer.
2. De toegang is gratis en vooral Start Ups uit Veenendaal en omgeving die (nog) geen lid zijn van de BKV, zijn van harte welkom.
3. Aanmelden is verplicht én we willen ongeveer evenveel Start Ups als Ervaren ondernemers, dus u dient u samen aan te melden door een e-mail te sturen naar [email protected] met in de onderwerpregel SUME en in de mail beide namen en contactgegevens plus de vermelding wie Start Up is en wie Experience
4. U ontvangt een e-mail ter bevestiging.
5. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wacht niet te lang!!
6. Als u zich inschrijft, rekenen we ook op uw komst. Bedenkt u svp dat wegblijven het uitgebalanceerde karakter van het evenement kan verstoren en dat zou jammer zijn.

We vinden het bijzonder belangrijk dat ook jonge ondernemers zich in onze organisatie thuis voelen en we weten zeker dat 'jong' en 'iets-minder-jong' elkaar veel te bieden hebben!

Start Up meets Experience