In mei, bloeit JIJ!

Het is al weer een tijdje geleden dat jullie van mij gehoord hebben. Schreef ik in februari nog over mijn eerste maand bij JIJ, nu heb ik er al 4 maanden op zitten. Maar het is zeker niet zonder reden dat het even geduurd heeft, want we zijn druk bezig met een aantal mooie evenementen in de maand mei. Graag neem ik jullie mee in onze bijzondere maand. Naast tal van kleinere activiteiten, zijn er twee evenementen die er deze maand uitspringen. Voor beide geldt dat ik in januari gestart ben met het traject dat uiteindelijk zal leiden naar succesvolle evenementen.

Allereerst verzorgen wij op vrijdag 19 mei in het Eurocenter te Amsterdam een openingsborrel voor 150 personen. Dit doen wij in opdracht van Maverick Advocaten N.V. De avond zal in het teken staan van het driejarig bestaan van het kantoor, alsmede de verhuizing naar een nieuw kantoorpand. Een mooie uitdaging om een leeg kantoorpand van 300m² om te toveren tot een chique en sfeervolle ruimte. Daarvoor werken we samen met MAXX Styling, die het kantoorpand transformeert in een feestlocatie. Dit zullen we doen middels de kleuren van Maverick; wit, zwart & rood. Daarnaast zullen de gasten de gehele avond voorzien worden van hapjes en drankjes. De komende twee weken staan nog enkele belangrijke afspraken en voorbereidingen op het programma, zodat vrijdag 19 mei op rolletjes loopt en een mooie ervaring wordt voor zowel de gasten als de opdrachtgever.

De week na de openingsborrel staat er een publieksevenement op het programma, gewoon hier in Veenendaal, bij de Woonboulevard aan de Groeneveldselaan. Vrij toegankelijk voor iedereen, dus kom gezellig langs! Dit evenement wil je niet missen. Halverwege januari startten de gesprekken om de Woonboulevard op de kaart te zetten in Veenendaal en omgeving, door middel van evenementen. Na bijeenkomsten met de winkeliers kunnen wij met trots het eerste grote evenement presenteren: Meer voor Mannen. Het evenement vindt de dag na Hemelvaart plaats, op vrijdag 26 mei van 11.00 uur tot 15.00 uur. Gedurende deze dag staan er tal van activiteiten voor mannen en kinderen op het programma, verspreid over de gehele Woonboulevard. Zo zullen er BBQ demonstraties plaatsvinden, gegeven door Smokey Goodness. Hier ontvang je niet alleen super handige tips en tricks voor het barbecueën, maar kun je ook genieten van heerlijke verse hapjes. Ook hebben sommige winkels speciale Mannendag acties en activiteiten.

Om de activiteiten enigszins een verassing te houden, laten we jullie nog even in spanning. Volg vanaf vandaag de Facebook pagina van Woonboulevard Veenendaal en houdt deze goed in de gaten de komende weken. Vanaf woensdag 3 mei is daar iedere werkdag informatie over een activiteit of actie te vinden. Voor nu kan ik alleen maar zeggen: zet vrijdag 26 mei in je agenda. Het belooft een mooie dag te worden bij de Woonboulevard in Veenendaal!

Ik zou het bijna vergeten, maar eind maart heb ik mijn eerste promotionele activiteit voor JIJ verzorgd. Wellicht dat je mij bent tegengekomen in het centrum van Veenendaal? Daar stonden wij namelijk paaseieren uit te delen als piccolo’s. Een mooie zonnige dag, waarin ik Veenendaal en haar inwoners beter heb leren kennen. Die kans kreeg ik op Koningsdag nogmaals, bij de Kleedjesmark. Ondanks dat het deze dag vrij koud was met kans op buien, waren er veel kinderen aanwezig. Zij hebben van 12.00 uur tot 17.00 uur hun oude spulletjes verkocht in de Hoofdstraat. Al met al een gezellige en geslaagde dag.

Namens JIJ wens ik iedereen een fijne mei maand toe, met heerlijk zonnig weer. Wij hopen jullie allemaal te verwelkomen tijdens het Meer voor Mannen evenement bij de Woonboulevard.

Voor alle vrouwen die graag in alle rust willen woon shoppen, vrijdag 26 mei is je kans.

Heb je zelf vragen over de organisatie van een evenement, (bedrijfs)feest of promotionele activiteiten? Neem dan gerust contact met ons op via [email protected] of 0318-508855. U kunt ook altijd onze website www.jijorganiseren.nl bezoeken.

Tot ziens bij JIJ!